Luotettavan kuorma-auton vuokraus Turussa

Yhteystiedot

Kuorma-auton vuokraus Turussa onnistuu edullisesti ja helposti Autovuokraamo Aurarentin kautta. Tarjoamme käyttöösi luotettavan ja isolla tavaratilalla varustellun kuorma-auton, jolla suuremmatkin kuljetukset onnistuvat vaivattomasti. Palvelemme sinua silloin, kun kuorma-autoa tarvitset – tarpeesi mukaan.

Kun tarvitset kuorma-autoa vuokralle lyhyelläkin varoitusajalla, ota yhteyttä Aurarentiin ja pyydä
tarjous toivomallesi kilometrimäärälle!

Kuorma-auto suurempaan kuljetustarpeeseen

Kun tarvitset paljon tilaa ja kantavuutta, vuokraa kuorma-auto käyttöösi Aurarentiltä.

 

Kalustoomme kuuluva kuorma-auto on varusteltu 35 m³:n kokoisella tavaratilalla ja perälautanostimella, jonka avuin lastaus sujuu ongelmitta. Muistathan, että tämän kuorma-auton
kuljettamiseen vaaditaan C1- tai C-ajokortti.

 

Tarjoamme käyttöösi luotettavan ja huolletun kuorma-auton, joka vie kuljetuksesi taatusti perille asti ongelmitta!

KUORMA-AUTO MERCEDES BENZ ATEGO 816L


Hinta alkaen:

150 € / 1 vrk sis. 200 km. ajoa.

Lisäkilometrit 0,2€ / km.

Hinta ei sisällä polttoainetta.

 

Tavaratilan mitat:

Pituus:      6,0 m.

Leveys:     2,4 m.

Korkeus:  2,4 m.

Tutustu yleisiin vuokrausehtoihimme

Vuokraa luotettava kuorma-auto Aurarentiltä

Kun tarve suuremmalle kuljetuskapasiteetille ilmenee, ota yhteyttä Aurarentiin ja vuokraa kuorma-auto käyttöösi. Suuri 35 m³:n tavaratila takaa sen, että olipa kuljetustarpeesi mikä hyvänsä, kulkee se kalustoomme kuuluvalla kuorma-autolla jouhevasti perille saakka. Varmistamme aina, että saat käyttöösi huolletun ja edellisen asiakkaan käytön jälkeen siistityn auton. Laadimme autoista reilun pakettitarjouksen kilometritarpeesi mukaisesti – kanssamme et maksa yllättäviä piilokuluja, vaan ainoastaan vuokrahinnan sopimuksen mukaan sekä polttoainekulut kattamaan kulutuksesi. Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%. Kuorma-auton vuokraus luotettavasti ja kilpailukykyisin hinnoin Turussa onnistuu Autovuokraamo Aurarentin kautta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemallesi kilometrimäärälle!