Autovuokraamo Aurarent – vuokra-autot monenlaiseen tarpeeseen

Yhteystiedot

Aurarent on täyden palvelun autovuokraamo Turussa. Kun tarvitset vuokra-autoa, palvelemme asiakkaitamme joustavasti. Meiltä saat käyttöösi nykyaikaiset ja luotettavat vuokra-autot monenlaiseen tarpeeseen. Kattavaan kalustoomme kuuluvat pakettiautot, pikkubussit ja kuorma-autot. Ota yhteyttä Autovuokraamo Aurarentiin, kun vuokra-auton tarve ilmenee! Saat meiltä aina kilpailukykyisen pakettitarjouksen tarvitsemallesi kilometrimäärälle.

Vuokraa auto Aurarentiltä!

Autovuokraamo Aurarent tarjoaa käyttöösi hyvin varustellut ja huolletut vuokra-autot: pakettiautot, pikkubussit ja kuorma-autot. 

 

Kattava kalustomme koostuu laadukkaista ja luotettavista autoista, joiden perusvarusteluun kuuluvat muun muassa ilmastointi sekä webasto. Osasta autoja löytyy myös peräkoukku. Varmistamme aina, että saat käyttöösi siistin ja tasokkaan auton, jolla matkanteko ja erilaiset kuljetukset sujuvat mukavasti ja jouhevasti. Vuokratessasi auton Aurarentiltä saat tarvittaessa veloituksetta käyttöösi myös suksiboksin tai nokkakärryt. Ota yhteyttä ja kysy lisää kalustostamme!

Vuokra-autot luotettavasti ja edullisesti

Teemme kaikista vuokra-autoistamme aina reilun ja kilpailukykyisen pakettitarjouksen. Kanssamme et maksa yllättäviä piilokuluja, vaan ainoastaan sopimamme vuokrahinnan sekä polttoainekulut kulutuksesi mukaan. Kaikki hintamme sisältävät alv 24 %. 

 

Olipa kyseessä muutto tai viikon kesälomareissu, vuokraa ajoneuvosi meiltä! Tarjoamme vuokra-autojamme vuokralle niin lyhyeksi kuin pidemmäksikin aikaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarvitsemansa autonvuokrauspalvelut joustavasti ja kilpailukykyisin hinnoin saman katon alta. Voit tutustua yleisiin vuokrausehtoihimme täällä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kun etsit luotettavaa autovuokraamoa ja tasokasta vuokra-autoa Turussa, ota yhteyttä Autovuokraamo Aurarentiin! Tarjoamme käyttöösi hyvin varustellut ja luotettavat vuokra-autot monenlaisiin tarpeisiin. Pyydä tarjous tarvitsemallesi kilometrimäärälle ja aloita matkasi Aurarentistä!

Ota yhteyttä!