Autovuokraus Turussa helposti ja mutkattomasti

Yhteystiedot

Autovuokraamo Aurarent vuokraa kaikenkokoiset henkilöautot Turussa moniin tarpeisiin! Meiltä vuokraat auton lyhyeksi tai pidemmäksikin aikaa, vaikkapa lomareissusi matkantekoa varten. Palvelemme sinua juuri silloin, kun vuokra-auton tarve ilmenee.
Autovuokraus Aurarentiltä on helppo ja edullista. Mikäli tarvitset laadukasta ja luotettavaa henkilöautoa vuokralle Turussa, käänny Aurarentin puoleen ja pyydä tarjous!

Kaikenkokoiset henkilöautot moneen tarpeeseen

Tarjoamme vuokralle laadukkaan kaluston monen kokoisia henkilöautoja, joiden joukosta löytyy varmasti juuri sinunkin tarpeeseesi sopiva ajoneuvo. Kaikki vuokraamamme autot ovat nykyaikaisia ja hyvin varusteltuja – jokaisesta autostamme löytyy muun muassa ilmastointi, jotta matkanteko olisi mukavaa myös kesäkuumalla. Pidämme myös huolen siitä, että automme ovat aina siistejä uutta asiakasta varten.

PIENET HENKILÖAUTOT

Valikoimassamme muun muassa Volkswagen Polo.

Hinnat alkaen 40 € / 1 vrk sis. 150 km.

KESKIKOKOISET HENKILÖAUTOT

Valikoimassamme muun muassa Toyota Auris Hybrid farmari.

- Automaattivaihteet


Hinnat alkaen 50 € / 1 vrk sis. 150 km.

TILAVAT HENKILÖAUTOT

Valikoimassamme muun muassa Toyota Avensis farmari.

- Automaattivaihteet


Hinnat alkaen 60 € / 1 vrk sis. 150 km.

Autovuokraus kilpailukykyisin hinnoin

Vuokratessasi henkilöauton meiltä, saat aina kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemallesi vuokra-ajalle ja kilometrimäärälle. Teemme autoistamme reilun pakettitarjouksen, emmekä laske jokaista kilometriä – kanssamme et maksa turhasta. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Autovuokraamo Aurarentin kautta autovuokraus Turussa on luotettavaa ja vaivatonta. Vuokratessasi auton meiltä tarjoamme sinulle veloituksetta lainaan myös navigaattorin tai suksiboksin. Pyydä tarjous tarvitsemallesi kilometrimäärälle ja aloita matkasi meiltä!

Ota yhteyttä!